Kapcsolat

Trófea Fogadó és Étterem, Pizzéria

Cím: 7121 Szálka, Táncsics u 56.

Telefon: +3674409582
E-mail:
info@trofeafogado.hu 


Szállás nyitva tartás:

Hétfő-Vasárnap: 09.00 - 22.00


Étterem nyitva tartás:

Péntek-Hétfő: 8.30 - 22.00

Kedd-Csütörtök: ZÁRVA


Konyha nyitva tartás:

Péntek-Hétfő: 11.00 - 21.00

Kedd-Csütörtök: ZÁRVA

Szarvasbőgés

(Hétfőtől péntekig foglalható szeptember végéig)

Csomag tartalma: 4 éjszaka szállás, reggelivel 2 fő részére Szobáink zuhanyzóval, hajszárítóval, műholdas adások fogadására alkalmas televízióval felszereltek

Szolgáltatások: Ingyenes parkolási lehetőség A Fogadó egész területén korlátlan WIFI használat

Étterem keddtől péntekig 15:00-21:30-ig, szombattól hétfőig 12:00-21:30-ig

Trófea Fogadóval szemben található Horog Étterem: keddtől szombatig 11:00-22:00-ig, vasárnap 11:00-17:00-ig, hétfő szünnap!

1. nap Érkezéskor welcome drink (pálinka, bor, vagy alkoholmentes ital) Vacsora lehetőség a Trófea Fogadóban, vagy a Fogadóval szemben található Horog Étteremben étlap szerinti választással.

2. nap Reggeli Pincelátogatás délután, borkóstolóval a Lajvér borbirtonon Szürkületkor szarvasbőgés túra (részletek a helyszínen) Vacsora lehetőség a Trófea Fogadóban, vagy a Fogadóval szemben található Horog Étteremben étlap szerinti választással.

3. nap Reggeli Szarvasbőgés túra kora hajnali, vagy esti időpontban (részletek a helyszínen) Nagyernyei méhészet megtekintése kóstolóval és vásárlási lehetőséggel Vacsora lehetőség a Trófea Fogadóban, vagy a Fogadóval szemben található Horog Étteremben étlap szerinti választással.

4. nap Reggeli Szarvasbőgés túra kora hajnali, vagy esti időpontban (részletek a helyszínen) Grábóci Szerb Ortodox Kolostor megtekintése ( részletek a helyszínen) Vacsora lehetőség a Trófea Fogadóban, vagy a Fogadóval szemben található Horog Étteremben étlap szerinti választással.

5. nap Reggeli

A csomag ára: 49.000 Ft/2 fő

Trófea Fogadó étlap itt letölthető.

Horog étterem étlap itt letölthető.

Szarvasbőgés

Foglalás

Név *:
Tervezett időpont *:
email cím:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!